top of page

GRAFIKAI TERVEZÉS

Szolgáltatásaink alapja a grafikai tervezés, amelyen belül különféle feladatokat látunk el: 

Ezek között szerepel például az arculattervezés. Tapasztalatból mondhatjuk, hogy előnyödre válik, ha cégarculatod kialakítását profi szakemberekre bízod! Cégünk számtalan vállalkozásnak segített már megtalálni új arculatát, egyedi megjelenését, jól beazonosítható logóját. Fontos, hogy a cég kommunikációja egységes legyen, értve ez alatt a színeket, szlogeneket, névjegykártyát, levélpapírt vagy éppen az email aláírást. A megfelelően átgondolt és meghatározott arculati elemekkel biztos alapokra helyezhetjük vállalkozásod  kommunikációját és növelhetjük megbízhatóságod érzését. 

Ezen kívül a grafikai tervezés kategóriába tartozik a hirdetések, nyomdai és online anyagok megjelenésének tervezése és megvalósítása. Ránk bízhatod egyes állandó vagy szezonális ajánlataid online és offline megjelenítését, termékeid bemutatóképeinek elkészítését, szórólapod vagy prospektusod megtervezését és még megannyi mást. (lásd lejjebb). Képzett grafikusaink színvonalasan és rövid határidővel elkészítik minden anyagodat, amire éppen szükséged van.

 

Végül, de nem utolsó sorban pedig ide tartozik a reklámanyagok elkészítése is, mert ugye Te is szívesebben megnézel egy szellemes, ötletes, kreatív reklámot, mint egy unalomig ismételt, sablonos hirdetést? Ezzel a fogyasztók, vagyis a Te célcsoportod is így van! Éppen ezért a reklámkészítés első és egyik legfontosabb lépése, az átgondolt kreatív koncepció. A kreatív reklám, megfelelő szövegírással és látványos képi megoldással valódi eladást eredményez, akár prospektusban, akár online tartalomban, reklámplakátban vagy újsághirdetésben jelenik meg.

A szolgáltatás tartalma:

  • Logótervezés

  • Kis- és Nagyarculat tervezése

  • Social Media posztok (Facebook, Instagram) szerkesztése

  • Akciók/kampányok grafikai anyagainak különböző formákra alakítása (banner, Facebook poszt, Instagram poszt, weblap poszt..) 

  • Nyomdai anyagok tervezése és szerkesztése ( pl. szórólapok, prospektusok, névjegykártyák, újságok, könyvek...)

  • Hirdetési anyagok tervezése és szerkesztése ( pl. újsághirdetések, Online hirdetések, óriásplakátok...)

  • Tematikus, szezonális reklámanyagok készítése 

  • Egyedi igény szerinti szerkesztési feladatok

Egyedi ötleteiddel, szerkesztési igényeiddel keress minket!

bottom of page