top of page

RENDEZVÉNYSZERVEZÉS

Egy rendezvény megszervezése igen stresszes lehet, hiszen rengeteg szereplővel kell kapcsolatot tartani, az időpontokat pontosan meghatározni és egyeztetni, az emberek munkáját koordinálni. A sikert pedig a legapróbb dolgok határozhatják meg: Minden vendég megfelelő figyelmet kapott? Mindenki különleges igényeit (pl. speciális étrend) figyelembe vette a szervező? A rendezvény tematikája és hangulata illett a céghez? A programok megfelelő minőségben, helyen és időben zajlottak le? 

Ha nem szeretnéd, hogy mindezek miatt fájjon a fejed, neked egy szervező csapat kell! 

A rendezvények szervezését mindig az ügyfél igényeinek alapos felmérésével kezdjük. A már meglévő elképzeléseket beépítjük az esemény koncepciójába, a még hiányzókra pedig javaslatokat teszünk. Az egy kézben összefutó szálak biztosítják, hogy az információk nem vesznek el a szolgáltatók között, és bármilyen esetlegesen felmerülő gond azonnal orvosolható lesz.  

Szolgáltatási palettánkban megtalálhatóak a különböző céges rendezvények, legyen szó csapatépítő napról, családi napról vagy éppen sportnapról. Mottónk pedig a széles körben alkalmazott:  "Mindegy, megoldom" rövid, de annál erőteljesebb kijelentésen alapul. :) 

A szolgáltatás tartalma:

  • Céges rendezvények

  • Csapatépítők

  • Sportrendezvények

  • Előadások

Egyedi ötleteiddel, szerkesztési igényeiddel keress minket!

bottom of page